Vier geheimen: om je kind te helpen bij de studiekeuze

Het studiekeuzeproces is complex. Je kunt dit onderwerp van veel kanten benaderen. Ouders van een kind met een studiekeuzevraag vroegen mij of er een boekje met tips is. Een dergelijk boekje is er niet. Daarom heb ik dit boek gemaakt.

In dit boek vind je allerlei handige tips die je helpen in het begeleiden van je kind bij zijn of haar studiekeuze. Je krijgt 12 bladzijden vol informatie en tips.
Koop dit boek voor slechts € 4,99

In de rol ouder-coach is het belangrijk om open vragen te stellen zodat je kind tot een reëel zelfbeeld komt.

Open vragen beginnen met: wie, wat, hoe, wanneer. Je daagt de ander uit tot nadenken. Het zijn in ieder geval vragen die je kind niet eenduidig met ‘ja’ of ‘nee’ kan beantwoorden.

- Uit 'Vier geheimen'

In dit boek ontdek je...

hoe je als ouder je kind helpt bij de studiekeuze.

  • Oriënteren

  • Verkennen

  • Verdiepen

  • Besluiten

Koop dit boek voor slechts € 4,99

Over de auteur

Mijn visie is ‘GB Studiekeuze inspireert en motiveert bij de keuze van je toekomst’. Ik begeleid jongeren bij het maken van een gemotiveerde keuze. Ik inspireer de jongere door mijn manier van begeleiden: verrassend, intensief, betrokken.

Daarbij ga ik uit van talenten en mogelijkheden van de jongere. De basis van het onderzoek zijn testen en interessevragenlijsten. Deze gegevens koppel ik aan wat in de gesprekken en uitvoering van opdrachten naar voren komt.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren met een studiekeuzeprobleem waarbij dyslexie of autisme een rol spelen.

Koop dit boek voor slechts € 4,99