Gertie Boleij

Visie van Gertie Boleij

Jonge mensen leren om de regie over hun eigen leven te voeren. Dat is het pad naar volwassenheid. Op dat pad leren zij beslissingen te nemen. Een beslissing op het gebied van studie- en beroepskeuze is ook zo’n beslissing.

Boek

Gertie heeft het boek ‘Studiekeuze, strategie voor een toekomstwaardige keuze’ geschreven.

Waarom Gertie Boleij?

GB Studiekeuze staat ervoor dat scholieren, studenten en volwassenen een passend antwoord krijgen op hun keuzevraag. Gertie Boleij is opbouwend, kritisch en betrokken. Zij houdt de ontwikkelingen in de maatschappij en het onderwijs nauwlettend in de gaten en past haar dienstverlening daar op aan. Gertie Boleij inspireert en motiveert bij JOUW keuze.

Gertie Boleij is gecertificeerd adviseur. Zij heeft het certificaat 4 fasen studiekeuze strategie  ®️

Wie is Gertie Boleij?

Gertie Boleij is gedreven en direct in het contact met mensen. Met haar analytisch vermogen is ze in staat om jongeren te helpen bij het vinden van hun talenten en ze aan te zetten tot actie. Gertie Boleij ziet het als een uitdaging om jongeren te helpen op hun pad naar volwassenheid.

Ze heeft gewerkt als docent beeldende en audiovisuele vorming in het middelbaar beroepsonderwijs. Toen Gertie 40 jaar was, heeft zij de opleiding studie- en beroepskeuze aan de Academie Mens en Arbeid (AMA) in Deventer gevolgd. Gertie heeft daarna gewerkt als decaan in het voortgezet onderwijs. Buiten het onderwijs ligt haar ervaring vooral op het terrein van loopbaanoriëntatie, begeleiding en bemiddeling in de commerciële re-integratiebranche.

Gertie is ervaringsdeskundige. Zij kon als jongere niet beslissen welke kant ze op wilde. Haar ouders riepen de hulp in van een studiekeuze professional. Zij heeft een studiekeuzeonderzoek gehad en tests gemaakt. Daarbij heeft ze geleerd dat testen alleen niet voldoende zijn. Vanuit haar visie moeten deze aangevuld worden met gesprekken en oefeningen. Dit is haar werkwijze. Op deze manier kom je tot een gemotiveerde keuze en krijg je de regie over je eigen leven.

Studiekeuze

strategie voor een toekomstwaardige keuze

Dit boek is speciaal voor ouders met kinderen die een studie moeten kiezen, loopbaanprofessionals en anderen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp studiekeuze.
€ 24,99

Contactgegevens

GB Studiekeuze
Grote Boel 81
6515 XA Nijmegen

+31 (0) 6 23 83 98 22

BTW id: NL001485850B37
KvK #: 73555924