Jongeren die moeite hebben met hun studiekeuze.

Voel jij je verward?
Moet je kiezen maar je hebt geen idee wat?
Wil jij hulp bij die keuze?

Vraag een gesprek aan.

Ik noem het een verhelderingsgesprek. Wat gebeurt er in dit gesprek?

Gertie Boleij van GB Studiekeuze helpt. Vraag vrijblijvend een verhelderingsgesprek aan. Klik op deze button en vul het formulier in.

Je vraag wordt in een helder kader geplaatst.
Jij, je ouders en Gertie leren elkaar kennen.
Je weet wat de volgende stappen in het studiekeuze proces zijn.
Je krijgt een vrijblijvend advies voor een passende oplossing.

Ja, ik wil een GRATIS verhelderingsgesprek.

Benthe - 18 jaar

"Het studietraject heeft mij een beter beeld over mezelf gegeven. Ik kwam binnen bij Gertie met een studiekeuze waarvan ik al wist dat het niet bij me paste. Door het testmateriaal en de verschillende gesprekken kwamen er steeds meer kwaliteiten naar boven waarvan duidelijk werd dat ik deze moest inzetten in een studie, en later een eventuele baan. Met deze kwaliteiten kon er vervolgens verder worden gezocht naar een specifieke studie. Hierin was de begeleiding erg fijn. Door het zelf te onderzoeken, wordt het voor jezelf ook heel duidelijk waar je nu precies mee bezig bent. Tijdens het hele traject zet je een groot aantal stappen waardoor je het uiteindelijke doel zal bereiken. Ik ben ontzettend blij, maar ook verrast dat er nu zo’n duidelijk beeld naar voren is gekomen aan het einde van het traject. Een beeld waarvan ik nu zelf ook zeker weet dat het klopt en dat ik het in me hebt. Ik zal iedereen aanraden om deel te nemen aan het studietraject wanneer je even niet meer weet welke kant je nu op moet. Dit was de beste keuze die ik had kunnen maken."

Jesse

Na het studiekeuze advies van Gertie Boleij weet Jesse wat hem te doen staat.

Je voelt je ongelukkig, je kan niet kiezen. Je hebt uitstelgedrag en voelt je verward. Feit is dat jij geen idee hebt wat je zal gaan studeren.

Je hebt een specifieke hulpvraag. Je hebt faalangst, dyslexie of autisme waardoor je niet weet welke studie bij jou past. Je twijfelt over je keuze.

Wil je van je twijfel af? Dan is het nu tijd de hulp in te roepen van een studiekeuzeadviseur. Gertie Boleij is studiekeuze-expert. Samen met jou kijkt zij naar de vraag en stemt daar het studiekeuze-onderzoek op af.

Je maakt daardoor een gemotiveerde keuze!

Gertie Boleij is vanaf 2009 actief als zelfstandig studiekeuzeadviseur. Daarvoor is ze docent en decaan geweest.

De voordelen van het inroepen van de hulp van Gertie Boleij zijn:

Je vindt de studie die bij jouw talent past.
Je hebt een zelfverzekerde focus op de toekomst.
Je maakt een gemotiveerde keuze.
Je volgt de studie met plezier.
Je rondt de studie binnen de gestelde tijd af.
Daardoor bouw je minder studieschuld op.
Je bent gelukkiger zowel tijdens de studie als in het verdere leven.

Dat wil jij toch ook?

93% van de klanten van GB Studiekeuze heeft de juiste studie gevonden! Zie de referenties.

Vraag vrijblijvend een verhelderingsgesprek aan. Klik op deze button en vul het formulier in.

Voor een verhelderingsgesprek.

Waarom Marlies koos voor GB Studiekeuze.

Gertie Boleij is studiekeuze-expert.

Gertie Boleij heeft een hoog slagingspercentage voor de gemotiveerde keuze: 93% van de deelnemers aan het studiekeuze traject van GB Studiekeuze geeft aan zeer tevreden te zijn over de studie. (zie referenties).
Uit follow-up gesprekken na drie en vier jaar na het studiekeuzetraject  blijkt dat bijna alle klanten van GB Studiekeuze een juiste studie heeft gekozen.
Klanten van GB Studiekeuze zijn ambassadeur geworden. Van de nieuwe klanten van GB Studiekeuze komt 80% via mond-tot-mond reclame!

Interview met een moeder

Wat was de aanleiding om hier te komen?

De aanleiding was dat mijn zoon op 4 havo zat en totaal geen idee had wat hij wilde gaan doen na de havo en welke opleiding hij wilde gaan volgen. Sterker nog, hij had geen idee in welke richting hij moest gaan zoeken en wij ook niet. Aangezien wij hem niet wilden pushen in de richting die wij zelf leuk vonden, maar graag wilden dat hij iets koos waar zijn hart lag en waar zijn kunnen ligt, heb ik jouw hulp ingeschakeld. De doorslag was dat wij goed geïnformeerd werden en gezien hebben dat jij hem helemaal gingen uitpuzzelen, goed ging kijken waar zijn interesse ligt en wat hij kan en wat hij ook aankan.

Wat was het resultaat van dit traject dat je zoon al startte in 4 havo?

Het resultaat was dat hij in 5 havo veel meer zijn best ging doen tijdens het examen, want hij had een doel, hij wilde dolgraag in één keer slagen, want hij wilde naar de studie waar hij zich voor ingeschreven had. Hij vroeg zelf extra hulp qua huiswerkbegeleiding zodat hij zijn doel ook echt bereikt.

Zou jij het traject ook aan anderen aanraden?

Of ik het traject aan anderen aan zou raden, zeker. ik zie wat het ons heeft opgeleverd qua tijd en moeite maar ook het resultaat en dat gun ik ook anderen.

Wat was het resultaat van dit traject dat je zoon al startte in 4 havo?

Het resultaat was dat hij in 5 havo veel meer zijn best ging doen tijdens het examen, want hij had een doel, hij wilde dolgraag in één keer slagen, want hij wilde naar de studie waar hij zich voor ingeschreven had. Hij vroeg zelf extra hulp qua huiswerkbegeleiding zodat hij zijn doel ook echt bereikt.

Deze signalen zie je bij je kind als deze worstelt met de studiekeuze.

Je kind maakt gegarandeerd een gemotiveerde keuze.
Talenten en kwaliteiten worden in kaart gebracht.
Je kind volgt de studie met plezier!
Je kind staat met een duidelijke focus in het leven.
Daardoor gaat alles makkelijker, het sociale leven en het  leren.
Je hebt je kind weer terug.

Dat wil je voor je kind!

Je zoon/dochter maakt door het studiekeuze advies een gemotiveerde keuze!

Jij weet wat voor jouw kind nodig is! Maak een afspraak. Klik voor het contactformulier op de button hieronder. 

De VOORDELEN van het inroepen van de hulp van Gertie Boleij zijn:

Je kind vindt de studie die past bij zijn/haar talent.
Je kind heeft een zelfverzekerde focus op de toekomst.
Je kind kan een gemotiveerde keuze maken.
De studie wordt met plezier gevolgd.
Je kind volgt de studie binnen de gestelde studietijd.
Daardoor bouwt je kind minder studieschuld op.
Je kind is gelukkiger zowel tijdens de studie als in het verdere leven.

Voor een verhelderingsgesprek.

Wat houdt een studiekeuzeonderzoek bij GB Studiekeuze in?

GB Studiekeuze hanteert studiekeuze pakketten.

Studiekeuze Pakket Oriëntatie

Kan je zelfstandig online testen maken? De uitkomst van de testen wordt toegelicht. Dit pakket kan je inzetten bij elk niveau (vmbo, mbo, havo, vwo, hbo, wo).

Studiekeuze Pakket Basis Online

Alles gaat bij dit pakket online. Het maken van de testen, de uitslag, de gesprekken en de opdrachten die je krijgt om zelf te maken.

Studiekeuze Pakket Compleet

Je wordt begeleidt bij het maken van de testen. De gesprekken zijn op locatie. Aan het eind van het traject krijg jij een stappenplan hoe je verder moet.

Studiekeuze Pakket Succes

Net als bij het Studiekeuze Pakket Compleet wordt je wordt bij het maken van de testen. De gesprekken zijn hier ook op locatie. Het traject is pas klaar als je aangemeld bent voor de opleiding van jouw keuze. Ik help je met alle tussenstappen tot aan het aanmelden.

Ben je nieuwsgierig? Klik op de button voor een overzicht en de beschrijving van deze pakketten.

Meer referenties:

Ouders van Marieke

Dankzij de uitgebreide toelichting op de uitslag van het studiekeuze onderzoek, de uitleg over hoe onze dochter in het leven staat en de kennis over de opleidingen die Gertie gaf in het eindgesprek heb ik er vertrouwen in dat mijn dochter niet alleen een studie heeft gekozen die leuk lijkt maar ook een studie die bij haar past en waar toekomst perspectief in zit.

Iris

Het traject is voor mij een leerzame ervaring geweest, waarbij ik onder begeleiding gericht  naar mogelijkheden voor mijn verdere studieloopbaan zocht. Het testmateriaal en de gesprekken gaven mij de mogelijkheid een objectief beeld van mijzelf te vormen en een plan op te zetten waarmee ik aan de slag kan. Er is een juiste mate van kritische beschouwing en motiverende werkwijze. De samenwerking heb ik als prettig ervaren en beveel iedereen die moeite heeft met zijn of haar studiekeuze deze vorm van advies en begeleiding ten zeerste aan.

Iris 4 jaar later

Jouw begeleiding heeft mij ontzettend geholpen om inzicht in mijn competenties te krijgen. In die betreffende zomer wist ik niet welke kant op te gaan en stond als het ware met lege handen. Ik zou dan ook iedereen, die zich op zo'n punt in het leven bevindt, aanraden om hulp te zoeken d.m.v. een vergelijkbaar traject. Ik ben ontzettend blij om te kunnen zeggen dat ik geen moment spijt heb gehad van mijn keuze; ik had geen betere keuze kunnen maken!

In een verhelderingsgesprek krijgt je dochter of zoon inzicht wat volgende stap moet zijn. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Maak een afspraak. Klik voor het contactformulier op de button hieronder.

Studiekeuze
Strategie voor een toekomstwaardige keuze:

strategie voor een toekomstwaardige keuze

Inspiratiegids voor ouders en professionals

Tips voor ouders en professionals
Studiekeuze als proces

Contactgegevens

GB Studiekeuze
Grote Boel 81
6515 XA Nijmegen

+31 (0) 6 23 83 98 22

BTW id: NL001485850B37
KvK #: 73555924