Klanten vertellen

Rueben

Tijdens zijn tussenjaar koos Rueben voor een traject bij GB Studiekeuze

Jesse

Na het studiekeuze advies van Gertie Boleij weet Jesse wat hem te doen staat.

hbo

Voor het onderzoek had ik geen specifiek idee wat ik zou gaan willen studeren. Naarmate ik verder in het onderzoek kwam, begon ik een steeds beter beeld te krijgen van mijn vervolgstudie.
Ook ben ik erachter gekomen dat hbo meer bij mij past, ook al zit ik op het VWO.

Sergei

blij

Het gaat erg goed met me! Ik ben super blij met deze opleiding en zit nu in het tweede jaar. Heb in het eerste jaar meteen mijn propedeuse in een keer gehaald en heb het erg naar mijn zin.
Ik heb de richting biologie gekozen en vind het allemaal erg interessant.
Het nadeel ervan is dat ik nog niet weet waarin ik me wil specialiseren, aangezien ik meerdere richtingen van biologie leuk vind. Ook het kiezen wat ik voor stage wil is daarom moeilijker. Ik wil na deze opleiding nog een master gaan doen aan de universiteit van Utrecht en nog promoveren, dus heb nog een hele schoolcarrière voor me.
Verder is alles goed en ben ik erg blij met deze studiekeuze!

Laura

verrassend

Wij hebben onze zoon Thijs (16 jaar, keuze voor MBO vervolgopleiding) laten begeleiden door Gertie. Na 2 gesprekken en diverse onderzoeken kwam er een verrassend advies uit, waar onze zoon enthousiast over was, hij heeft zich inmiddels ingeschreven en een stage gevonden. De aanleiding tot het zoeken van begeleiding was dat zowel Thijs als wij niet goed uit het kiezen van een vervolgopleiding kwamen, ondanks dat we al diverse scholen hadden bezocht. De begeleiding van Gertie leidde er toe dat Thijs met een neutrale derde goed op een rij is gaan zetten wat hij wilde en de testen ondersteunden daarbij zijn zoektocht. Gertie zelf is goed op de hoogte van studiemogelijkheden en het lukte haar goed om met Thijs een keuze te maken. Buitengewoon prettig vonden wij de communicatie en begeleiding, met respect voor het kind, maar wel doorpakkend op de belangrijke thema’s. Als u geïnteresseerd bent in een studiekeuzeonderzoek bij Gertie Boleij Studiekeuzeadvies, dan kunt u contact opnemen met de ouders van Thijs. Neem voor de gegevens dan contact op met Gertie Boleij.

ouder van Thijs

leerzaam

Het traject is voor mij een leerzame ervaring geweest, waarbij ik onder begeleiding gericht  naar mogelijkheden voor mijn verdere studieloopbaan zocht. Het testmateriaal en de gesprekken gaven mij de mogelijkheid een objectief beeld van mijzelf te vormen en een plan op te zetten waarmee ik aan de slag kan. Er is een juiste mate van kritische beschouwing en motiverende werkwijze. De samenwerking heb ik als prettig ervaren en beveel iedereen die moeite heeft met zijn of haar studiekeuze deze vorm van advies en begeleiding ten zeerste aan.

Iris

Contactgegevens

GB Studiekeuze
Grote Boel 81
6515 XA Nijmegen

+31 (0) 6 23 83 98 22

BTW id: NL001485850B37
KvK #: 73555924