Ontwikkeladvies

Wil jij ....

Vraag dan het ontwikkeladvies van GB Studiekeuze aan.

Wat houdt het ontwikkeadvies in?

Voor wie is het ontwikkeladvies?

Drie simpele stappen om te starten.

Wat doe ik voor jou?

En .... wat doe jij?

Vraag het Ontwikkeladvies aan - Vul het formulier in, klik op de knop!

Gertie Boleij is studie- en beroepskeuzeexpert.

Vraag het Ontwikkeladvies aan - Vul het formulier in, klik op de knop!

Een ontwikkeladvies bij GB Studiekeuze?

Hé, beroepskeuze bij een studiekeuzebureau? Ben ik bij jou wel aan het goede adres met het ontwikkeladvies? Die vraag kreeg ik de afgelopen week. Ik leg je hieronder uit waarom je juist bij mij terecht kunt voor het ontwikkeladvies.

Studiekeuze en beroepskeuze zijn allebei groeiprocessen. Mijn visie is dat studiekeuze meer is dan het kiezen van een studie. 

Elk studiekeuzeproces start met de vragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Dat is de oriëntatie. Pas als dat beeld helemaal duidelijk is, kun je naar de toekomst kijken, naar een beroep of een functie. Er ontstaan zo twee profielen: het persoonsprofiel en het beroepsprofiel.
Daarna wordt de tijdlijn uitgezet hoe bij deze beroepsuitoefening te komen. 
Ik geef als adviseur een advies voor de eerste stap, bijvoorbeeld voor een specifieke opleiding. Voordeel voor de deelnemer is dat deze een onderbouwde keuze maakt.

Een beroepskeuze komt op dezelfde manier tot stand. In de oriëntatie onderzoekt de deelnemer de drie vragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Als het beeld duidelijk is, kun je de keuze voor een beroep nader onderzoeken. Bij het beroep analyseert de adviseur de taken en competenties en vaardigheden die bij dit beroep horen. De twee profielen: het persoonsprofiel en het beroepsprofiel worden op elkaar gelegd. Daaruit volgt dan het advies welk beroep het beste aansluit. Dan bekijken we hoe je bij dat beroep uit kan komen: welke opleiding is nodig gebaseerd op persoonlijke omstandigheden.

Dus omdat oriëntatie op jezelf en tests als uitgangspunt worden genomen, doe ik als studie- en beroepskeuzeadviseur graag mee aan dit ontwikkeltraject.

Wil jij ook weten hoe jij je loopbaan verder kunt ontwikkelen? Neem dan contact op!

Vraag het Ontwikkeladvies aan - Vul het formulier in, klik op de knop!

Contactgegevens

GB Studiekeuze
Grote Boel 81
6515 XA Nijmegen

+31 (0) 6 23 83 98 22

BTW id: NL001485850B37
KvK #: 73555924