Week van de Loopbaan

Wil jij ook weten hoe jij je loopbaan verder kunt ontwikkelen? Vraag dan een GRATIS verhelderingsgesprek aan!

Ik neem dan telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak.

Wil jij ...

Vraag dan het GRATIS verhelderingsgesprek aan.

Drie simpele stappen om te starten.

Wees er snel bij want VOL=VOL

Vraag het GRATIS verhelderingsgesprek aan.

Vraag het GRATIS verhelderingsgesprek aan.

Gertie Boleij is studie- en beroepskeuzeexpert.

Vraag het GRATIS verhelderingsgesprek aan.

Waarom GB Studiekeuze meedoet met de Week van de Loopbaan

WAAROM IK MEEDOE AAN DE WEEK VAN DE LOOPBAAN!

Hé, ontwikkeladvies en beroepskeuze bij GB Studiekeuze? Ben ik met mijn ontwikkel- en beroepskeuze vraag wel aan het goede adres bij jou? Deze opmerking kreeg ik de afgelopen week te horen. Ik leg je hieronder uit waarom je juist bij mij terecht kan voor je ontwikkeladvies. 

Studiekeuze en beroepskeuze zijn allebei ontwikkel en dus groeiprocessen. Mijn visie is dat studiekeuze meer is dan het kiezen van een studie.  

Elk studiekeuzeproces start met het beantwoorden van de vragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Dat noem ik de oriëntatie op jezelf. Pas als dat beeld helemaal duidelijk is, kun je naar de toekomst kijken, naar een beroep of een functie. Ik zet hiervoor een aantal tests in. Er ontstaan zo twee profielen: het persoonsprofiel en het beroepsprofiel.
Daarna wordt de tijdlijn uitgezet hoe je bij je doel komt. Jij maakt een onderbouwde keuze. Ik geef als adviseur een advies voor de eerste stap.

Een beroepskeuze komt op dezelfde manier tot stand. In de oriëntatie onderzoek je de drie vragen:'wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik'. Als dit beeld duidelijk is, kun je de keuze voor een beroep nader onderzoeken. In mijn advies combineer ik je competenties & vaardigheden die bij dit beroep horen. De twee profielen: het persoonsprofiel en het beroepsprofiel worden op elkaar gelegd. Dan volgt dan mijn advies welk beroep het beste aansluit. In de tijdlijn worden acties aangegeven hoe je bij je doel komt.

Ontwikkeladvies van GB Studiekeuze is een arbeidsmarktscan, een kort traject. In deze arbeidsmarktscan is de oriëntatie met de vragen ‘wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik’ de basis. Hierbij zet ik ook tests in.

Het ontwikkeladvies met een arbeidsmarktscan en studiekeuzeonderzoek staan centraal in een Leven Lang Ontwikkelen. 
DAAROM doe ik, Gertie Boleij van GB Studiekeuze, dus mee aan de Week van de Loopbaan (WvdL)!

Wil jij ook weten hoe jij je loopbaan verder kunt ontwikkelen? Vraag dan een gratis verhelderingsgesprek aan! Dat is al een eerste stap!

Vraag het GRATIS verhelderingsgesprek aan.

Contactgegevens

GB Studiekeuze
Grote Boel 81
6515 XA Nijmegen

+31 (0) 6 23 83 98 22

BTW id: NL001485850B37
KvK #: 73555924